Sko

Find damesko på Skotorvet.dk fra bl.a. Billi bi, Angulus, Vagabond, Rieker, Tamaris, Wonders, Gabor, Shoe Biz og RelaxShoe.

Hos Skotorvet i Ulfborg og her på webshoppen finder du et bredt udvalg af damesko. I denne kategori findes klassiske damesko med lav hæl eller en lille kilehæl. Der er både hyttesko, snøresko og mere åbne sko med en rem over vristen. Ligeledes findes ballerinaer fra bl.a. Rieker, Billi bi, Angulus, Vagabond, Gabor og Wonders. Vi har også et farvestrålende udvalg i fritids- og løbesko fra Skechers, Adidas, Reebok og Viking. Stiletter og pumps samt sneakers har en kategori for sig selv..

Sorter faldende

1-40 of 490

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1-40 of 490

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Damesko i alle afskygninger hos Skotorvet. Hver sæson gør vi vores yderste for at sammensætte et godt udvalg fra vores leverandører, så der er noget for enhver smag. Du kan udspecificere dine ønsker i kolonnen til venstre. Søg efter type, mærke eller størrelse.

Plateausko til kvinder i alle aldre fra bl.a. Shoe Biz, Vagabond og Duffy.

Damesko med plateausål har igen fundet vej til de danske modebutikker. Sko med plateausål er en fantastisk opfindelse, som forærer kvinder lidt ekstra højde. Samtidig er damesko med plateau gode at gå i. Derfor er denne type damesko også blevet meget populære hos de yngre piger. Plateausko er smarte til bukser eller en kort kjole med et par leggings under. Duffy, Shoe Biz og Vagabond designer fede modeller med plateausål. Skoene findes både med og uden snøre og i forskellige materialer. Shoe Biz designer tit de fede plateausko i sjove materialer som ponyhår eller dyreprint. Vagabonds udgaver af sko med plateau findes i både ruskind, skind og syntetiske materialer. Duffy er det prisbevidste valg, hvor man ikke går på kompromis med at vise det seneste nye indenfor damesko.

 

Damesko med kilehæl – hvis du er bange for at falde ned af stiletterne.

Damesko med kilehæl er kommet for at blive. Damesko med kilehæl er elsket blandt millioner af kvinder, som synes denne opfindelse er den mest geniale. Damesko med kilehæl giver lidt ekstra højde og en flot rank holdning uden man føler, man balancerer på en tynd hæl i et par stiletter. Det gode ved damesko med kilehæl er, at man hviler på en større trædeflade. Igennem flere sæsoner har ballerinasko med kilehæl fra Vagabond været særdeles populære til både konfirmanden og de modne kvinder. Kilehælen findes desuden på damesko fra Rieker, Wonders, Billi bi, Tamaris, Duffy og Shoe Biz. Kilehæl laves både på de fine damesko og på de lidt grovere sko med et mere rå udtryk.

 

Bløde ballerinasko fra de bedste brands: Wonders, Gabor, Billi bi, Rieker, Vagabond, Tamaris og Shoe Biz.

Ballerinasko er meget populære om foråret og sommeren. De er super søde til sommerkjolen eller et par smarte shorts. Hvis man ikke er mester i et par pumps med høje hæle kan en ballerina sko også være et godt alternativt til festtøjet. Ballerinasko findes i et utal af varianter. Ballerinaer findes helt flade eller med en lille hæl under samt i alle materialer som skind, ruskind, syntet og lærred. Der er helt klassiske og enkle modeller og så er der de sjove og trendy ballerinasko med smarte detaljer og pynt. Wonders er kendt for deres bløde skind og lækre spanske design. Vælg et par ballerinasko fra Wonders og dine fødder vil elske dig for det! Ballerinasko fra Gabor er også et godt valg. Gabor bruger skind både udvendig og indvendig i deres ballerinasko. Gabor gør meget ud af, at designe en god pasform, således at ballerinaskoene ikke føles helt flade at gå i, men har en god facon. Det svenske brand Vagabond laver også ballerinasko til ethvert formål og til alt fra teenagepiger til de modne kvinder. Ballerinasko fra Vagabond findes både med kilehæl, almindelig hæl eller helt flade.

 

Løbesko i frække farver fra Skechers.

Skotorvet tilbyder løbesko fra Skechers, Reebok og Adidas. Det amerikanske firma Skechers, som er et af de største på verdensplan, har en meget stor kollektion i Go Run serien. Go Run er en helt suveræn mellemfodsløbesko til damer, der ønsker en naturlig og let løbestil. Skechers sko har sensorer under sålen på mellemfoden. Det gør, at man lander på mellemfoden og ikke på hælen. Derved aflaster man knæ og ledbånd. Skoen fra Skechers har en fleksibel og ultra let Resalyte sål, som følger fodens bevægelser. Go Run fra Skechers har en god bredde og en fantastisk komfort. Sålerne er meget stødabsorberende. Skechers Go Run er velegnet til både kort- og langdistanceløbere. Go Run fra Skechers vejer kun 178 gram i str. 36. Skechers er en perfekt sko til dig, der ønsker en letvægtsløbesko uden at gå på kompromis med støddæmpningen. Skotorvets kunder er meget glade for deres Skechers sko og når det første par Skechers er slidt op, kommer mange og skal have et par i en ny farve.

 

Sko til alle kvinder og til ethvert formål fra Rieker.

Riekers udvalg er utrolig bredt. I kategorien ”damesko” finder du en masse lækre sko fra Rieker. Det er både bløde ballerinasko til sommer-outfittet, gode damesko til en travetur i alt slags vejr, hverdagssko til jobbet og sko med en lille hæl. Samtidig med at udvalget fra Rieker er utrolig stort, rammer det også bredt aldersmæssigt. I kollektionen fra Rieker findes sko til kvinder i alle aldre og med alle typer fødder. Uanset om du har en smal eller bred fod, er der helt sikkert en Rieker model for dig. Fælles for alle damesko fra Rieker er deres gode anti-stress såler. Der er god støddæmpning i sålen. Derudover er Rieker damesko altid meget lette og der er god plads i modellerne. Rieker anvender både skind og tekstiler i deres design.