Sko

Find damesko på Skotorvet.dk fra bl.a. Billi bi, Angulus, Vagabond, Rieker, Tamaris, Wonders, Gabor, Shoe Biz og RelaxShoe.

Hos Skotorvet i Ulfborg og her på webshoppen finder du et bredt udvalg af damesko. I denne kategori findes klassiske damesko med lav hæl eller en lille kilehæl. Der er både hyttesko, snøresko og mere åbne sko med en rem over vristen. Ligeledes findes ballerinaer fra bl.a. Rieker, Billi bi, Angulus og Vagabond. Vi har også et farvestrålende udvalg i fritids- og løbesko fra Skechers. Stiletter, støvler ,gummistøvler,hjemmesko og pumps samt sneakers har en kategori for sig selv..

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

e-mærket.dk

Damesko i alle afskygninger hos Skotorvet. Hver sæson gør vi vores yderste for at sammensætte et godt udvalg fra vores leverandører.Du kan udspecificere dine ønsker i kolonnen til venstre. Søg efter type, mærke eller størrelse.

Sko til kvinder i alle aldre fra bl.a. Rieker, Billi Bi, NeroGiardini, Angulus,Tamaris, Vagabond og Skechers.

Damesko med kilehæl.

Damesko med kilehæl er kommet for at blive. Damesko med kilehæl er elsket blandt millioner af kvinder, som synes denne opfindelse er den mest geniale. Damesko med kilehæl giver lidt ekstra højde og en flot rank holdning uden man føler, man balancerer på en tynd hæl i et par stiletter. Det gode ved damesko med kilehæl er, at man hviler på en større trædeflade. Igennem flere sæsoner har ballerinasko med kilehæl fra Vagabond været særdeles populære til både konfirmanden og de modne kvinder. Kilehælen findes desuden på damesko fra Rieker, Billi bi, Tamaris og Augulus. Kilehæl laves både på de fine damesko og på de lidt grovere sko med et mere rå udtryk.

Sko til alle kvinder og til ethvert formål fra Rieker.

Riekers udvalg er utrolig bredt. I kategorien ”damesko” finder du en masse lækre sko fra Rieker. Det er både bløde ballerinasko til sommer-outfittet, gode damesko til en travetur i alt slags vejr, hverdagssko til jobbet og sko med en lille hæl. Samtidig med at udvalget fra Rieker er utrolig stort, rammer det også bredt aldersmæssigt. I kollektionen fra Rieker findes sko til kvinder i alle aldre og med alle typer fødder. Uanset om du har en smal eller bred fod, er der helt sikkert en Rieker model for dig. Fælles for alle damesko fra Rieker er deres gode anti-stress såler. Der er god støddæmpning i sålen. Derudover er Rieker damesko altid meget lette og der er god plads i modellerne. Rieker anvender både skind og tekstiler i deres design.