Vagabond

Vagabond

Damesko og herresko fra Vagabond. Hos Skotorvet.dk finder du lækre ballerinasko, pumps, damesko, støvletter, damesandaler og lange damestøvler. Til herrerne finder man moderigtige herresko, herrestøvler og sneakers i fedt design. Vagabond har et meget bredt program og laver kollektionen så bred som muligt. Uanset om man er til de populære kilehæle, en flad sko eller et par høje stiletter findes det i Vagabonds kollektion. Siden 60´erne har Vagabond beriget masser af danske og udenlandske modebutikker med de sejeste styles til mænd og kvinder. Hos Vagabond designes også en række modeller af ballerinasko med kilehæl, damesandaler og sneakers som vil være perfekte til konfirmanden.

Sorter faldende

1-40 of 48

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-40 of 48

Side:
  1. 1
  2. 2
e-mærket.dk

Hvis man spørger danskere såvel som udlændinge om det første mærke, de kommer i tanke om inden for skandinavisk skodesign, vil rigtigt mange uden tvivl sige Vagabond. Vagabond er nemlig et af de absolut største og mest succesfulde mærker inden for skandinavisk design og fodtøj i nyere tid, og det er ikke svært at forstå, hvorfor både danskere og resten af Verden er vilde med netop dette skandinaviske mærke.

Vagabond kommer fra Sverige og blev grundlagt i slutningen af 1960’erne. Lige siden begyndelsen har det været lækre materialer og et gennemtænkt design, der har været kendetegnende for firmaets profil. Præcist som man typisk kender det fra skandinavisk design, er fodtøjet fra Vagabond gennemsyret af en utrættelig stræben efter perfektion og et enkelt formsprog.

Kollektionerne fra svenske Vagabond tæller sko til både mænd og kvinder. Til kvinderne er mærket særligt god til at lave sandaler og støvler i det lækreste læder, men i de senere år har de også markeret sig inden for mere afslappet fodtøj såsom sneakers i læder og tekstil. Hver sæson kommer de med nye bud på, hvordan man kan iklæde sig flot og komfortabelt fodtøj.

Med Vagabond får du rigtigt lækkert fodtøj fra et af Skandinaviens førende modemærker til rigtigt fornuftige priser.