Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Skotorvet.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.
Skotorvet.dk er ejet af:

 

Skotorvet
Holmegae 8
6990 Ulfborg

Cvr: 42 20 90 74

Tlf: +45 60 17 06 14

E-mail: butik@skotorvet.dk

Etableringsår 2005

1. Køb hos Skotorvet.dk

På skotorvet.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Købet gælder i det øjeblik du som kunde gennemfører en bestilling og betaling af denne hos Skotorvet.dk.
 
2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms og andre afgifter, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

Priserne på webshoppen er kun gælden på webshoppen ,hvilket vil sige at tilbud på webshoppen ikke er gældende i den fysisike butik.

 
3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Bestillingssvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.
 
4. Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at fremsende en e-mail til: butik@skotorvet.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.
 
5. Ordrebekræftelse

Skotorvet.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Det er dog altid en god ide at gemme en kopi i tilfælde af reklamation. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til butik@skotorvet.dk.


6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:
• Dankort
• Visa/Dankort
• eDankort
• Visa Elektron
• Mastercard
• Maestro
Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt man i forvejen har opnået en betalingsaftale med Skotorvet.dk.
Der tages ikke gebyr ved betaling på skotorvet.dk.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra skotorvet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
7. Fortrydelsesret / returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf., personlig fremmøde eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage
Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 

Skotorvet
Holmegade 8
6990 Ulfborg  

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette eller aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstid. 

Varer der returneres skal ledsages af kopi af faktura/bon og leveres uden omkostninger for Skotorvet.dk. Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af Skotorvet.dk.
Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet. Når den vedlagte returlabel anvendes trækkes 59 kr. fra beløbet, der tilbageføres til kundens konto.
Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter vedlagte returlabel, fratrækker vi 59,- kr Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som er levering i butik), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Standardfortrydelsesformular kan downloades her, hvis du ønsker at benytte denne: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3
 
8. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller autoriseret indgreb. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Skotorvet.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af Skotorvet.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.
 
9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Skotorvet.dk inden rimelig tid efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Du skal altid kontakte Skotorvet.dk på tlf. +45 60 17 06 14 eller mail butik@skotorvet.dk, hvis du har en vare du ønsker at reklamere over.
Efter aftale sendes varen til:

Skotorvet
Holmegade 8
6990 Ulfborg

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan også reklamere ved at sende en e-mail eller ringe. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Skotorvet.dk.
 
10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.


11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Skotorvet.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. Skotorvet.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Skotorvet.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
12. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Skotorvet.dk, at du retter henvendelse til butik@skotorvet.dk eller på tlf. +45  60 17 06 14
Hvis dette ikke er tilstrækkelig anbefaler vi, at du retter henvendelse til Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk
 
13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Skotorvet.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

14. Leveringsbetingelser

Bestilte varer fremsendes som hovedregel samme dag, hvis ordren er afgivet inden kl. 14.00, dog senest 3 hverdage efter ordren er gennemført.
Alle køb der foretages på Skotorvet.dk leveres fragtfrit i Danmark ved varerkøb over 499,00 kr. Du opnår fri fragt ved at vælge levering til en valgfri PostDanmark pakkeshop eller posthus fragt fratrækkes faktura ved varekøb over 499,00 kr. Hvis du ønsker varen leveret til din adresse skal du betale kr. 65,-.

Levering sker med Postdanmark. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

Følgende gælder ved levering uden for Danmark:

Sverige kr. 150,- Leveringstid 1 - 2 hverdage

Norge kr. 350,-. Leveringstid 2-6 hverdage.

Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Skotorvet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Den dataansvarlige på www.skotorvet.dk er Skotorvet  Holmegade 86990 Ulfborg
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos Skotorvet , har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (indsæt e-mailadresse).

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Skotorvet  Holmegade 8 6990 Ulfborg . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby 
www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Skotorvet
Holmegade 8
6990 Ulfborg
E-mail: butik@skotorvet.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

What do you want to do ?
New mail