Tamaris

Tamaris

Tamaris er et tysk mærke, der er designet og fremstillet af firmaet Wortmann-Group Detmold, en af de største og mest succesfulde skofirmaer i verden. Tamaris sko er designet til alle lejligheder i en kvindes liv, alt fra hverdagen til arbejdet og fritid og fest. Høje hæle, klassiske pumper og støvler, sommer sandaler og komfortable sko til søndagens tur. Alle modeller fås i Tamaris samling. Materialerne er fremstillet af læder eller ruskind. Stilen er klassisk, men i tråd med tidens trends. Prisen er altid til rimelig, der gør du ønsker at erhverve mere end et par Tamaris sko. Tamaris er lig med kvalitet og flot design. Mærket er tysk og er et af de største skofirmaer i verden. Tamaris designer damesko, damesandaler og damestøvler. Udvalget er bredt. Der er fine stilletter til byturen, praktiske vinterstøvler, og gode og komfortable hverdagssko til jobbet. Så uanset om du er på udkig efter et par ballerina, sandaler, pumps, sneakers, støvler eller sko kan du helt sikkert finde det blandt modellerne fra Tamaris.

Sorter faldende

1-40 of 62

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-40 of 62

Side:
  1. 1
  2. 2
e-mærket.dk

Du har helt sikkert allerede stiftet bekendtskab med mærket Tamaris. Måske har du før haft sko fra det anerkendte mærke, eller måske har du blot set deres sko i skobutikkernes udstillingsvinduer eller online. Hvis ikke du allerede har prøvet sko fra Tamaris, kan vi varmt anbefale dig at gøre det her hos Skotorvet. Med dette mærke er der nemlig tale om rigtigt flotte og behagelige sko til enhver type og anledning.

De fleste kvinder stiller store krav til deres fodtøj. Det skal være behageligt at have på samtidig med, at det skal se smart ud. De to ting går ikke altid umiddelbart hånd i hånd, men hos Tamaris formår man gang på gang at vise, at komfortabelt fodtøj sagtens kan se flot og moderne ud.

Tamaris står bag et bredt udvalg af forskellige former for fodtøj til kvinder i alle aldre. Til forårs- og sommersæsonen er det altid spændende at se, hvilke flotte og lette sandaler de præsenterer i deres sæsonprægede kollektioner. Her hos Skotorvet forhandler vi både Tamaris sandaler med og uden hæl. Af sko til efterår og vinter laver Tamaris både praktiske sko til hverdag såsom ballerinaer, sneakers og støvler samt mere festligt fodtøj såsom stiletter og pumps med vekslende hælehøjde.

Tamaris er damesko i højeste kvalitet, som vil kunne følge dig i mange år takket være de lækre materialer og det gennemførte og klassiske design.