Sandaler

Sol, sommer og smarte sandaler fra Skotorvet. I kategorien damesandaler finder du et håndplukket udvalg fra vores leverandører. Rieker leverer damesandaler på høje hæle, kilehæle og flade såler. Rieker sandaler lever op til vores krav om smart, behageligt og funktionelt fodtøj. Damesandalerne fra Merrell er vores og mange kunders favorit. Med et par sandaler fra Merrell, sikrer du dine fødder det bedste hele sommeren. Vagabond, Billi bi, Tamaris og Angulus er blot nogle af vor andre brands indenfor damesandaler. Angulus laver sandaler både på lave hæle eller kilehæle og med eller uden rågummi. I kollektionerne fra Billi bi og Tamaris finder du det sidste nye og trendy indenfor damesandaler.

Sorter faldende

1-40 of 125

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-40 of 125

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sandaler fra Rieker, Merrell, Billi bi, Angulus, Vagabond, Tamaris og mange flere.

Hos Skotorvet.dk gør vi alt hvad vi kan for at sammensætte et fedt udvalg af damesandaler til dig. Der skal være noget for alle – uanset om du er til et par gode flade arbejdssandaler eller et par fine sandaler med høj hæl, som skal erstatte dine pumps hen over sommeren.

 

Arbejdssandaler og praktiske damesandaler fra Rieker.

Mange kvinder går i sandaler året rundt, hvis de f. eks. arbejder indendørs indenfor sundhedssektoren. Rieker er et af vores bud på en god arbejdssandal eller en praktisk vandresandal. Riekers damesandaler er så populære på grund af letheden og de støddæmpende såler. Når man har et par Rieker damesandaler på en hel arbejdsdag, undgår man ømme og trætte fødder. Riekers antistress sål gør, at man oplever god stødabsorbering og aflaster derved sine fødder, knæ og ryg. Rieker er et komfortmærke, som gør meget ud af pasformen og at sandalerne sidder godt på fødderne. Rieker laver nogle klassiske damesandaler, som vi betegner som arbejdssandaler. Det er sandaler, der kan holde til noget. Udover de klassiske arbejdssandaler designer Rieker en lang række af smarte damesandaler. Mange af damesandalerne fra Rieker er lavet på flade såler eller med en lav hæl. Rieker har sans for detaljen og man ser mange af deres sandaler pyntet med små sten, perler og spænder. Rieker designer også sandaler på en lidt højere hæl, så de er flotte til festkjolen. Rieker anvender desuden tit kilehæl i deres design. Kilehælen er elsket af mange kvinder, som ikke er så vilde med at gå på en høj hæl, men gerne vil opnå effekten ved at få lidt ekstra højde og en rank holdning. Kollektionen fra Rieker er så bred, at blandt deres styles kan man få dækket stort set hele sit behov.

 

”Jeg vil gerne se på et par sandaler fra Merrell.”

Sætningen hører vi tit i butikken. Hvis man har prøvet et par sandaler fra Merrell, er sandsynligheden meget stor for at det er dette mærke, man går efter igen. Årsagen skal findes i den helt unikke sål fra Merrell. Merrell har udviklet en Q-form sål, som er designet specielt til kvinder. Studier viser, at kvinder bevæger sig anderledes end mænd og at Q-vinklen (vinklen mellem hoften og knæet)er forskellig hos mænd og kvinder. Kvinder har bredere hofter og derved et lavere midtpunkt. Det kan medføre forstrækning af ledbånd og gøre at man vrider fødder og ankelled indad eller udaf (pronation og supination). Derfor mente Merrell, at der skulle designes sko og sandaler, som var tilpasset kvindekroppen. Merrell har taget patent på denne teknologiske sål til kvinder. Merrells Q-form såler giver en god solid og støttende sål, som er skabt til kvinder og deres måde at bevæge sig på. Samtidig med at mange vælger en damesandal fra Merrell, fordi de tidligere har haft gode erfaringer med sandaler fra Merrell, er der også mange, der vælger sandalerne på grund af udseendet. Merrell laver et enkelt, flot og feminint design af deres damesandaler. Damesandalerne fra Merrell laves i mange forskellige modeller og farver. Hos Skotorvet.dk er vi meget stolte af at præsentere vores udvalg af damesandaler fra Merrell. Kvaliteten er meget høj, designet er i top og effekten kan mærkes med det samme. Så vi bliver glade, når vi hører vores kunder sig: ”Jeg vil gerne se på et par sandaler fra Merrell,” for så ved vi, at de er kvalitetsbevidste og går efter det bedste af det bedste.

 

Eksklusivt design fra Billi bi.

Billi bi´s historie startede i 1930´erne og sko-eventyret begyndte for familien Friis. Firmaet bærer præg af dygtighed og kompetence og der er en perfekte kombination af erfaring og nytænkning, som hele tiden skubber familievirksomheden i den rigtige retning. Alle sko, sandaler og støvler fra Billi bi produceres i dag hovedsagligt på spanske fabrikker, der har produceret sko og sandaler for Billi bi i mere end 25 år. Billi bi forhandles i mere end 24 lande og vi er glade for også at kunne præsentere det populære brand hos Skotorvet.dk. Under kategorien damesandaler findes udvalget af damesandaler fra Billi bi. Når Billi bi designer en ny model, kan man være sikker på, at stregerne på tegnebrættet er sat korrekt. Stilen hos Billi bi er meget sikker og pasformen er altid helt i top i et par Billi bi sandaler. Billi bi kan godt lide at lege med skindtyper og materialer på deres damesandale og der skabet et flot look, som passer ind i modebilledet. Sandalerne fra Billi bi findes ofte i forskellige farver og forskellige typer skind. Sandalerne fra Billi bi findes i utrolig mange forskellige typer. Der er smarte flade sandaler, sandaler med kilehæl og sandaler på en høj hæl, som erstatter pumps. Kilehælen giver et specielt look, som mange kvinder godt kan lide til deres sandaler. Modsat en stilethæl, så gør en kilehæl sandalen lidt mere dæmpet og anvendelig i hverdagen.

 

Sandaler med rågummisål fra Angulus.

Angulus sandaler laves med den karakteristiske rågummisål, som kendetegner damesko og sandaler fra Angulus. Men Angulus formår også at ramme en bredere målgruppe, ved at designe nogle af deres damesandaler på en let sål. Rågummisålen er skøn at gå på og er det, mange forbinder med Angulus. Men de senere år har Angulus udviklet deres sandaler og øvrige kollektion til også at omfatte styles på en lettere sål, som gør sandalen lidt lettere at se på og lidt mere gå-i-byen-agtig. Sandaler bliver mere egnet til en aften i byen, når de får den lette sål i stedet for rågummisålen. I øvrigt er Angulus også begyndt at lave sandaler med kilehæl. Det kan både være en lav kilehæl eller en høj kilehæl. Sandalerne med kilehæl kan både have en rågummisål eller den lette sål. Angulus sandaler er elsket af mange kvinder. Måske har man haft en sko eller støvle fra Angulus, og vil også prøve et par sandaler fra Angulus´ sommerkollektion. Og man bliver med garanti ikke skuffet. Kvaliteten hos Angulus er altid meget høj og designerne rammer plet med de smarteste styles. Angulus har siden 1904 skabt sko, støvler og sandaler med udgangspunkt i fodens anatomi. Da de fodformede sko blev præsenteret, var der mange forskellige meninger om sandalerne og skoene med de runde snuder. Vejen til succes blev ikke ukompliceret og det tog tid at overbevise de modbevidste kvinder om denne nye type sko og sandaler med den fodformede facon. Men som bekendt har sko, støvler og sandaler fra Angulus vundet indpas hos kvalitetsbevidste brugere verden over. I dag designes Angulus i Danmark og produceres i Portugal. Angulus findes i de bedste forretninger verden over, hvor man ønsker at præsentere sko og sandaler, som ikke kun er en fryd for øjet, men også en sand fornøjelse for fødderne. Nye kollektioner venter og hver gang overrasker Angulus med nye styles, nye farver og nye skindtyper.