KangaRoos

KangaRoos

Børnesko fra KangaRoos til enhver årstid. KangaRoos er et populært og kendt mærke, når vi snakker børnesko. KangaRoos har alt lige fra pigesko, drengesko, pigestøvler, drengestøvler, pigesandaler og drengesandaler. KangaRoos er kendt for kvalitetsfodtøj i kategorierne: børnesko, børnesandaler, vinterstøvler, damesko og herresko. Derudover er KangaRoos kendt for at have den lille lomme i alt deres fodtøj, som kommer af navnet KangaRoos. Ved deres børnesko har pigeskoene og drengeskoene design og farver der passer til moden. Når vi snakker vinterstøvler, får du pigestøvler og drengestøvler i høj kvalitet og flot design. Børnesandalerne er lavet i flotte farver, og dine børn vil med garanti synes om de flotte pigesandaler og drengesandaler med blink.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

e-mærket.dk

En klassiker inden for skomode til børn er KangaRoos. Det lækre fodtøj med den karakteristiske lille ”kængurulomme”, der afspejler mærkets navn, har i mange år været i blandt favoritterne hos både børn og voksne. KangaRoos tilbyder nemlig dit barns fod den støtte og komfort, som den har brug for. Foden kan bevæge sig og vokse frit i sko fra KangaRoos, hvilket er vigtigt, når der er tale om fodtøj til børn. Deres fødder vokser løbende og må derfor ikke blive hæmmet af skoens pasform.

Børn er vilde med sko fra KangaRoos, fordi de er rare at have på og ser smarte ud. KangaRoos formår altid at designe seje sko til både piger og drenge, som de elsker at gå i. Flere af modellerne er endda udstyret med blinkelys i hælen, som er en sikker vinder hos alle børn i alle aldre.

Udvalget af børnesko til både piger og drenge fra KangaRoos her hos Skotorvet kan opfylde alle behov. Du finder både lette sko og lune vinterstøvler. Alle sko fra KangaRoos er udstyret med smarte velcro lukninger eller lette snører, så de er nemme at få af og på de små fusser i en fart. Prisen på disse børnesko er desuden meget fornuftig i forhold til, hvor god kvalitet du får for pengene.