Viking

Viking

Kvalitetsfodtøj til hele familien får du hos Viking. Viking er meget opmærksomme på kvaliteten af deres fodtøj, og det er man ikke i tvivl om, når man har det på. Det er lige meget om det er herresko, børnesko, damesko, herrestøvler, børnestøvler, damestøvler eller sandaler, så er kvaliteten helt i top. Vikings damestøvler og herrestøvler er i god kvalitet, og sammen med damesko og herresko er designet ligeledes i orden. Børnesko og børnestøvler fra Viking lever op til alle krav og er gennemtestet på Vikings tes- laboratorium. Børnesko, børnesandaler og børnestøvler er lavet i flotte farver, og passer perfekt til børn der har fart over feltet. Fodtøj fra Viking er designet til det nordiske klima, og mange af modellerne har derfor goretex, som gør fodtøjet vandtæt, men samtidig tillader foden at ånde.

Sorter faldende

19 vare(r)

Sorter faldende

19 vare(r)

e-mærket.dk

Viking er et norsk mærke, der siden 1920 har lavet lækkert og praktisk fodtøj, der passer perfekt til det nordiske klima.

Hos Viking forstår man vigtigheden af praktisk og behageligt fodtøj, der yder god komfort til alle typer fødder. Derfor finder man i deres kollektioner altid et stort udvalg af forskellige former for sandaler, sko og støvler til piger og drenge, kvinder og mænd. Viking er kort sagt et mærke for hele familien.

Viking er blevet særligt kendt for deres store og gode udvalg af gummistøvler, som mange børnefamilier allerede kender til. Støvlerne holder fødderne tørre og varme samtidig med, at deres smarte Goretex teknik lader foden ånde. Det gør efterårs- og vinterfodtøjet fra Viking til sundt og åndbart fodtøj og sikrer dermed sunde og glade fødder for både børn og voksne.

I Vikings skodesign er der særlig fokus på solide og bøjelige materialer, der giver foden plads til at bevæge sig ubesværet. Det er en nødvendighed, når man fører en aktiv livsstil. Så skal fodtøjet bare være i orden.

Om sommeren vil børnene elske at rende rundt i fine sandaler fra Viking, som vi blandt andet forhandler et stort udvalg af lige her hos Skotorvet.