Støvletter

Støvletter

Er du til det rå eller til det mere klassiske look, så vil du altid kunne finde en støvlet der er lige dig og din stil fra mærkerne Rieker, Billi Bi, Vagabond, Shoe Biz, Angulus, RelaxShoe eller Tamaris. Støvletter er meget in lige nu, og kan bruges til alt. Om det er den klassiske sorte støvlet, som er tidsløs og kan bruges år efter år. Den smalle eller bredskaftet model som passer til lige netop dit outfit. En støvlet i farvede eller mere neutrale farver, med eller ude hæl. Vi har hos Skotorvet.dk et bredt udvalg indenfor støvletter fra bl.a. Rieker, Billi Bi, Vagabond, Shoe Biz, Angulus, RelaxShoe og Tamaris.

Sorter faldende

1-40 of 149

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1-40 of 149

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
e-mærket.dk

Moden lige nu siger støvletter. De er fede, og passer ind i enhver garderobe i og med at de kan bruges til stort set alle outfits.

Støvletter er meget in lige i tiden, og er uundværlige i enhver garderobe. Flere støvletter er med en lille hæl, kilehæl eller flad hæl. Mange er glade for kilehæl, da det giver en bedre balance når foden har støtte langs hele foden. Dette skal dog ikke siges at de støvletter med almindelig hæl eller flad hæl ikke er behagelige, for det er de. Producenterne gør hele tiden deres fodtøj mere og mere behageligt, uden at gå på kompromis med designet.

 

Støvletter fra Rieker til alle kvinder uanset alder og stil.

Rieker er et tysk firma, som har eksisteret siden 1874. Firmaet Rieker har været familieejet igennem 5 generationer. Riekers tilgang til mode og kvalitet har gjort at firmaet er blevet ved med at vokse de seneste 30 år.

Alt fodtøj fra Rieker er designet således at det er virkelig behagelige at have på, da de er meget lette, super fleksible og kan passe til alle typer fødder – brede som smalle. Rieker har lavet deres støvletter i flere forskellige designs og modeller, således at du altid finder en model fra Rieker der passer lige til dig, uanset alder.

Rieker har gjort meget ud af at lave støvletter der passer til de mange forskellige sæt tøj vi har hjemme i garderoben. Samtidig har Rieker lavet støvletter til flere sæsoner. Det vil sige at når vi kommer til efterår og vinter er Rieker gode til at fore deres fodtøj, således at varmen nemmere kan holdes i fødderne.

 

Alle kvinder er vilde med Billi Bi og deres fede designs af støvletter:

Billi Bis hovedkontor ligger i København, men alle Billi Bis produkter bliver produceret på udvalgte fabrikker i Spanien og Italien, og kun de fineste og bedste materialer benyttes. Billi Bi har eksisteret siden 1993. De går meget op i at have den enkelte, sofistikeret og enkelte designs, hvilket gør dem til en af de mest anerkendte mærker indenfor støvler og sko i Skandinavien.

Vi har hos Skotorvet.dk et udvalg at Billi Bi støvletter. Både den klassiske sorte med det smalle skaft, samt det lidt mere rå look ved biker boots i sort skind præget med pytonslange. De mange fede designs Billi Bi har, gør at fodtøjet kan passe til en hver, både med stil samt indhold af garderoben derhjemme.

 

Hvis du vælger støvletter fra Vagabond er du altid sikker på god kvalitet og design.  

Vagabond er et firma der har eksisteret siden 60’erne. Vagabond her fokus på at lave behageligt, funktionelt fodtøj der passer til moden – til en fornuftig pris. Vagabond er ikke bange for at prøve noget nyt og anderledes, men holder sig stadig til det sikre, hvilket vil sige at der er noget for enhver smag. Samtidig har Vagabond også fokus på at deres støvletter ikke kun er til en bestemt aldersgruppe, men kan bruges af alle. Alle støvletter fra Vagabond har den lidt bredere klodshæl eller kilehæl der gør den behagelig at gå i, i længere tid. Samtidig er du altid sikret en lille ekstra detalje fra Vagabond så dine støvletter skiller sig lidt ud fra mængden.

 

Er du til det fede og lidt anderledes er Shoe Biz lige noget for dig.

Shoe Biz er den del af mærket Gardenia, som er startet i 1941. Shoe Biz/ Gardenia har hovedkontor i København, men får produceret deres fodtøj i Portugal. Alt fra Shoe Biz’s kollektion er lavet af kvalitetslæder og lædermaterialer.Hvis der er nogen der tør skille sig ud, men samtidig holder sig til moden er det Shoe Biz. De støvletter vi har fra Shoe Biz hos Skotorvet.dk, er alt lige fra den klassiske sorte med en lille klodshæl til leopard støvlet med flad hæl. Så hvis du tør skille dig lidt ud og stadig sikre dig kvalitet, er Shoe Biz lige noget for dig.

 

Fra Tamaris får du støvletter med value for money.

Tamaris er blevet grundlagt i 1967 og er en af Europas største skoproducenter. Med støvletter fra Tamaris er du sikker på at få kvalitetsfodtøj. Tamaris er til kvinder i alle aldre, hvor Tamaris har stor fokus på både mode og pasform.

Tamaris er altid klar med nye og kendte modeller til hver sæson. Samtidig kommer Tamaris også omkring både det fine og enkelte samt det seje og grove. Tamaris går op i både at lave støvletter til hverdagsbrug, men er heller ikke bange for at sætte en feminin hæl på så den kan bruges til fest. Til sne og slud har Tamaris lavet praktiske, smarte og behagelige støvletter der er perfekte til det danske efterår og vintervejr. Tamaris er til dig der gerne vil have behagligt, funktionelt og smart fodtøj.

 

Mange kvinder elsker støvletter fra Angulus.

Angulus også kaldet ATC Footwear A/S, har eksisteret siden 1959. Angulus er især kendt for deres rågummisål, hvilket også viser sig hos de støvletter vi har hos Skotorvet.dk. Angulus kender mange for deres klassiske støvlet, men deres sortiment har bredt sig indenfor de seneste år. Angulus laver støvletten til dig der ønsker det behagelige fodtøj, hvor der er fokus på moden. Angulus fås både med kilehæl, men også med den almindelige flade hæl – dog hvor man er sikret den behagelige rågummisål på alle. Angulus er god til at lave den enkelte støvlet, men hvor der stadigvæk sker en masse. Om det så er farven eller mønsteret.

 

Relax your life with RelaxShoe.

RelaxShoe bygger på over 40 års erfaring i komfort og kvalitet.RelaxShoe gør meget ud af at deres fodtøj skal være yderst behageligt at have på. RelaxShoe har forsket i kvindens fod og dets anatomi, således at en RelaxShoe sko og støvlet er utrolig lækre at have på. Der er samtidig meget fokus på at fodtøj fra RelaxShoe skal være åndbar, holdbar, meget fleksibel og så skal den ikke kun behage foden, men også øjet. Rigtigt mange af RelaxShoes modeller har nogle rigtig fine detaljer med, der gør at det ikke bliver kedeligt fodtøj.

Så drømmer du om en støvlet der er dejlig let, bløde og behagelig der gør, at du føler dig godt tilpas og slapper af, så er RelaxShoe mærket for dig.