Duffy

Duffy

Find din Duffy-favorit på Skotorvet.dk Duffy er det unge og trendy mærke hos Skotorvet.dk. Duffys kollektion er bred og indeholder bl.a. plateausko, damesko med kilehæl, klassiske pumps og stiletter og lækre sneakers. Modellerne fra Duffy designes i flotte farver, som matcher sæsonens outfits. Damesandaler, damesko, lange støvler, støvletter, pumps og stiletter fra det svenske brand Duffy, er til dig, der går op i mode og ønsker smart fodtøj til en fornuftig. Duffy har fingeren på pulsen og er hele tiden med på det sidste nye indenfor sneakers, plateausko, højhælede sko, damesandaler, gummistøvler, pumps, damesko med kilehæl og mange andre typer fodtøj til kvinder og piger.

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)

e-mærket.dk

Mærket Duffy stammer fra Sverige, men forhandles i dag over alt i Europa. Duffy er kendt som et trendy og ungt mærke, der altid har fingeren på pulsen, når det gælder tidens aktuelle trends og tendenser inden for skomoden. Er du således til moderne sko med masser af karakter og stil, kan du roligt se nærmere på det flotte udvalg af sko fra det svenske mærke her på siden hos Skotorvet.

Duffy står blandt andet bag en lang række smarte sko til damer, der passer perfekt til almindelig hverdagsbrug. Det kunne for eksempel være deres udvalg af super cool sneakers, som ikke bare ser fede ud, men som også sikrer dig en høj grad af komfort. Sneakers ses over alt i modebilledet netop nu, og Duffy står bag nogle rigtigt spændende modeller, hvor de for eksempel har brugt plateausåler eller råt militærprint. Også deres ballerina sko og sandaler passer perfekt til dig, der gerne vil have et flot og behageligt par sko til hverdag.

I den lidt mere formelle ende af skalaen kan Duffy præsentere nogle stilede stilletter og støvletter til de selvsikre damer, der godt kan lide deres sko med lidt hæl. Er du i tvivl om, hvorvidt høje hæle er sagen for dig, kan du altid forsøge dig med en model med kilehæl, der giver dig lidt ekstra højde, men med bedre støtte og komfort.