Kennedy

Kennedy

Børnesko fra Kennedy i et fornuftigt prisniveau. Kennedy har et bredt sortiment indenfor pigesko, drengesko, pigesandaler, drengesandaler, pigestøvler og drengestøvler. Alle deres børnesko er lavet i flot design. Det er også hos Kennedy, vi finder de fine pigesko og drengesko, som passer til festtøjet eller hvis børnene skal være brudepige eller brudesvend. Til vinter laver Kennedy selvfølgelig også børnestøvler. Her er drengestøvlen og pigestøvlen også lavet i flot design, der passer til moden på dette tidspunkt. Børnesandaler er også blandt Kennedys sortiment, hvor de laver gode og smarte pigesandaler og drengesandaler. Kennedy laver alt deres fodtøj til en billig pris, hvor alle kan være med. Hos Kennedy finder man også de populære blinkesko, som lyser ved hvert skridt

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

e-mærket.dk

Kennedy laver børnesko til enhver tænkelig lejlighed. Når du først har stiftet bekendtskab med de skønne børnesko til både piger og drenge i super kvalitet fra Kennedy, vil du hurtigt sætte pris på, at deres sortiment af sko spænder vidt og bredt.

Til hjemmebrug står Kennedy bag nogle rigtigt gode og komfortable hjemmesko og såkaldte clogs. Disse små sko er perfekte for børnene at have på derhjemme, når det skal være nemt og rart at have sko på. Der er flere forskellige skønne farver og udseender at vælge imellem, der passer til både piger og drenge.

Af hverdagssko kan børnene om sommeren smutte i de fine sandaler fra Kennedy, som giver foden masser af plads og luft. Der er både helt afslappede og mere festlige modeller, så børnene kan have pæne sandaler på til sommerens mange festlige arrangementer. I de køligere måneder er et godt par sneakers eller almindelige sko et must at have, og også her kan Kennedy være behjælpelige med deres lækre design og gode pasform. Er der sne og sjap udenfor, skal børnenes fødder selvfølgeligt holdes tørre og varme af et par solide Kennedy børnevinterstøvler, der holder kulde og vand ude og varmen inde.

Kennedy leger med både klassisk og mere moderne design i deres skokollektioner til børn, så der er noget for enhver smag og altid til en rigtigt god pris.