Sandaler

Køb herresandaler online hos Skotorvet.dk. Når sommeren eller ferien nærmer sig, er det tid at få luftet tæerne. Det kan du gøre i et par lækre herresandaler fra f. eks. Rieker, Merrell eller Viking eller hvad med et par lette slippers fra Ipanema eller Rieker? – De er nemme at hoppe i og passer perfekt til ferien eller en dag ved stranden. Og så fylder de ikke meget i kufferten. Der er også mange, der bruger et par slippers fra Rieker hele året rundt som indesko. Uanset om det er en herresandal til at gå lange ture i eller til at slentre en rolig tur i, så har Skotorvet.dk et pænt udvalg af herresandaler fra bl.a. Rieker, Merrell, Ipanema, Rohde, Viking og Camel Active.

Sandaler fra Rieker, Merrell, Billi bi, Angulus, Vagabond, Tamaris og mange flere.

Hos Skotorvet.dk gør vi alt hvad vi kan for at sammensætte et fedt udvalg af damesandaler til dig. Der skal være noget for alle – uanset om du er til et par gode flade arbejdssandaler eller et par fine sandaler med høj hæl, som skal erstatte dine pumps hen over sommeren.

 

Arbejdssandaler og praktiske damesandaler fra Rieker.

Mange kvinder går i sandaler året rundt, hvis de f. eks. arbejder indendørs indenfor sundhedssektoren. Rieker er et af vores bud på en god arbejdssandal eller en praktisk vandresandal. Riekers damesandaler er så populære på grund af letheden og de støddæmpende såler. Når man har et par Rieker damesandaler på en hel arbejdsdag, undgår man ømme og trætte fødder. Riekers antistress sål gør, at man oplever god stødabsorbering og aflaster derved sine fødder, knæ og ryg. Rieker er et komfortmærke, som gør meget ud af pasformen og at sandalerne sidder godt på fødderne. Rieker laver nogle klassiske damesandaler, som vi betegner som arbejdssandaler. Det er sandaler, der kan holde til noget. Udover de klassiske arbejdssandaler designer Rieker en lang række af smarte damesandaler. Mange af damesandalerne fra Rieker er lavet på flade såler eller med en lav hæl. Rieker har sans for detaljen og man ser mange af deres sandaler pyntet med små sten, perler og spænder. Rieker designer også sandaler på en lidt højere hæl, så de er flotte til festkjolen. Rieker anvender desuden tit kilehæl i deres design. Kilehælen er elsket af mange kvinder, som ikke er så vilde med at gå på en høj hæl, men gerne vil opnå effekten ved at få lidt ekstra højde og en rank holdning. Kollektionen fra Rieker er så bred, at blandt deres styles kan man få dækket stort set hele sit behov.

 

”Jeg vil gerne se på et par sandaler fra Merrell.”

Sætningen hører vi tit i butikken. Hvis man har prøvet et par sandaler fra Merrell, er sandsynligheden meget stor for at det er dette mærke, man går efter igen. Årsagen skal findes i den helt unikke sål fra Merrell. Merrell har udviklet en Q-form sål, som er designet specielt til kvinder. Studier viser, at kvinder bevæger sig anderledes end mænd og at Q-vinklen (vinklen mellem hoften og knæet)er forskellig hos mænd og kvinder. Kvinder har bredere hofter og derved et lavere midtpunkt. Det kan medføre forstrækning af ledbånd og gøre at man vrider fødder og ankelled indad eller udaf (pronation og supination). Derfor mente Merrell, at der skulle designes sko og sandaler, som var tilpasset kvindekroppen. Merrell har taget patent på denne teknologiske sål til kvinder. Merrells Q-form såler giver en god solid og støttende sål, som er skabt til kvinder og deres måde at bevæge sig på. Samtidig med at mange vælger en damesandal fra Merrell, fordi de tidligere har haft gode erfaringer med sandaler fra Merrell, er der også mange, der vælger sandalerne på grund af udseendet. Merrell laver et enkelt, flot og feminint design af deres damesandaler. Damesandalerne fra Merrell laves i mange forskellige modeller og farver. Hos Skotorvet.dk er vi meget stolte af at præsentere vores udvalg af damesandaler fra Merrell. Kvaliteten er meget høj, designet er i top og effekten kan mærkes med det samme. Så vi bliver glade, når vi hører vores kunder sig: ”Jeg vil gerne se på et par sandaler fra Merrell,” for så ved vi, at de er kvalitetsbevidste og går efter det bedste af det bedste.

 

Eksklusivt design fra Billi bi.

Billi bi´s historie startede i 1930´erne og sko-eventyret begyndte for familien Friis. Firmaet bærer præg af dygtighed og kompetence og der er en perfekte kombination af erfaring og nytænkning, som hele tiden skubber familievirksomheden i den rigtige retning. Alle sko, sandaler og støvler fra Billi bi produceres i dag hovedsagligt på spanske fabrikker, der har produceret sko og sandaler for Billi bi i mere end 25 år. Billi bi forhandles i mere end 24 lande og vi er glade for også at kunne præsentere det populære brand hos Skotorvet.dk. Under kategorien damesandaler findes udvalget af damesandaler fra Billi bi. Når Billi bi designer en ny model, kan man være sikker på, at stregerne på tegnebrættet er sat korrekt. Stilen hos Billi bi er meget sikker og pasformen er altid helt i top i et par Billi bi sandaler. Billi bi kan godt lide at lege med skindtyper og materialer på deres damesandale og der skabet et flot look, som passer ind i modebilledet. Sandalerne fra Billi bi findes ofte i forskellige farver og forskellige typer skind. Sandalerne fra Billi bi findes i utrolig mange forskellige typer. Der er smarte flade sandaler, sandaler med kilehæl og sandaler på en høj hæl, som erstatter pumps. Kilehælen giver et specielt look, som mange kvinder godt kan lide til deres sandaler. Modsat en stilethæl, så gør en kilehæl sandalen lidt mere dæmpet og anvendelig i hverdagen.

 

Sandaler med rågummisål fra Angulus.

Angulus sandaler laves med den karakteristiske rågummisål, som kendetegner damesko og sandaler fra Angulus. Men Angulus formår også at ramme en bredere målgruppe, ved at designe nogle af deres damesandaler på en let sål. Rågummisålen er skøn at gå på og er det, mange forbinder med Angulus. Men de senere år har Angulus udviklet deres sandaler og øvrige kollektion til også at omfatte styles på en lettere sål, som gør sandalen lidt lettere at se på og lidt mere gå-i-byen-agtig. Sandaler bliver mere egnet til en aften i byen, når de får den lette sål i stedet for rågummisålen. I øvrigt er Angulus også begyndt at lave sandaler med kilehæl. Det kan både være en lav kilehæl eller en høj kilehæl. Sandalerne med kilehæl kan både have en rågummisål eller den lette sål. Angulus sandaler er elsket af mange kvinder. Måske har man haft en sko eller støvle fra Angulus, og vil også prøve et par sandaler fra Angulus´ sommerkollektion. Og man bliver med garanti ikke skuffet. Kvaliteten hos Angulus er altid meget høj og designerne rammer plet med de smarteste styles. Angulus har siden 1904 skabt sko, støvler og sandaler med udgangspunkt i fodens anatomi. Da de fodformede sko blev præsenteret, var der mange forskellige meninger om sandalerne og skoene med de runde snuder. Vejen til succes blev ikke ukompliceret og det tog tid at overbevise de modbevidste kvinder om denne nye type sko og sandaler med den fodformede facon. Men som bekendt har sko, støvler og sandaler fra Angulus vundet indpas hos kvalitetsbevidste brugere verden over. I dag designes Angulus i Danmark og produceres i Portugal. Angulus findes i de bedste forretninger verden over, hvor man ønsker at præsentere sko og sandaler, som ikke kun er en fryd for øjet, men også en sand fornøjelse for fødderne. Nye kollektioner venter og hver gang overrasker Angulus med nye styles, nye farver og nye skindtyper.  

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

 

Herresko, herresandaler og herrestøvler udskiftes ikke så ofte som en kvindes sko. - Derfor skal de vælges med omhu.

Det betaler sig at være omhyggelig i sit valg af fodtøj. Til hverdag går og står man mange timer i sine sko. Hos Skotorvet har vi et bredt udvalg af herresko, herresandaler og herrestøvler. Vi har herresko fra blandt andet Rieker, Vagabond, Ambré, Hummel, Rohde, Viking, KangaRoos, Skechers, Camel Active, Merrell, Reebok og Wolverine.

 

Rieker herresko til en lang arbejdsdag.

Rieker er et tysk brand, som vi er meget stolte af at kunne fremvise et stort udvalg af hos Skotorvet. Rieker sko er et populært valg og rigtig mange vender tilbage til en Rieker model gang efter gang. Til mænd designer Rieker herresko, herresandaler og herrestøvler. Rieker bruger både ægte skind, tekstiler og andre materialer i fremstillingen af deres fodtøj. Rieker leverer en utrolig flot herrekollektion, hvor der er herresko, herresandaler og herrestøvler til mænd i alle aldre. I gadebilledet ser man både unge mænd i starten af 20´erne samt den ældre generation, der har rundet de 70 år i et par Rieker sko, herresandaler eller herrestøvler. Det siger lidt om bredden af målgruppen. Riekers popularitet skal findes i deres unikke ”antistress-såler”. Sålerne gør at skoene, er meget stødabsorberende og bløde at gå i. Hvis man skal stå eller gå i mange timer hver dag, vil man opleve, at man ikke bliver så træt i sine fødder og ben efter en hel dag i et par Rieker sko, som man ellers ville blive. Desuden er der altid en god bredde i herresko, støvler og sandaler fra Rieker. I nogle modeller er der ekstra vidde i, og de er da meget rummelige. Riekers herrekollektion omfatter både herresko, herresandaler og herrestøvler. I flere herresko og herrestøvler er der Rieker-tex i, som er en vandtæt og åndbar membran, som gør skoen modstandsdygtig i alt slags vejr. I herrestøvlerne kan der både være fleecefoer eller varmt uldfoer. Går man efter et par herresko med høj komfort og et smart udseende, er Rieker det helt rigtige valg.

 

Vagabond herresko og sneakers til de modebevidste mænd, der tør prøve det sidste nye.

Vagabond er et svensk brand, som har produceret sko siden slutningen af 60´erne, hvor de startede med kun at producere sko til herrer. I dag designer Vagabond både herresko og damesko og distribuerer fodtøj til mere end 25 forskellige lande over hele verden. Vagabond er i konstant udvikling og følger med tiden og de nye trends, men er samtidig trendskabende, da de ikke er bange for at designe nye smarte modeller. Vagabonds kollektion består af nye styles indenfor blandt andet herresko, herrestøvler og sneakers til herrer samt gode populære gengangere fra foregående sæsoner – dog i nye farver eller nye materialer.

Materialerne er altid nøje udvalgt i et par Vagabond herresko og kan være både ægte skind, syntet og tekstiler. Vagabond har endvidere fokus på at skabe fodtøj med en perfekt pasform. Et par smarte sko kan løfte enhver mand til nye højder og gøre looket helt nyt og anderledes. Hos Skotorvet er vi vilde med at finde de bedste styles, og vi er meget kritiske, når vi tager på indkøb. Kun de bedste herresko finder vej til Skotorvets hylder.

 

Herresandaler og slippers.

De fleste mænd har fundet ud af, hvor dejligt det er at have herresandaler på en varm sommerdag. Det er skønt at få lidt luft til fødderne og herreskoene kan få sig en pause, mens herresandalerne er i brug. Hos Skotorvet omfatter vores udvalg af herresandaler flere gode mærker. Vores populæreste valg af herresandaler er sandalerne fra Rieker, Camel Active, Rohde, Ambré og Merrell. Fælles for alle er at de har en god pasform. Herresandalerne kan justeres flere steder, så de kommer til at sidde helt perfekt på fødderne. Det er vigtigt, at herresandalen sidder godt, så man ikke skal bruge kræfter på at få den med sig. Man skal helst helt glemme, at man har et par sandaler på. Vi anbefaler gode stødabsorberende såler, som gerne må have en god facon, så de støtter foden de rigtige steder. Kendetegnet for herresandalerne fra Rieker er, at de er lette og har en rigtig god stødabsorbering i sålerne. Endvidere kan en Rieker herresandal ofte rumme en bred fod. Slippers til herrer finder du også her på Skotorvet.dk. Slippers er egentlig en sommerartikel, som sidestilles med herresandaler. Men flere og flere bruger et par slippers hele året rundt indendørs, hvor den fungerer som en hjemmesko. En sommerdag er det selvfølgelig heller ikke til at undvære et par smarte slippers. Det kan enten være en mere robust model fra Rieker, Rohde, Ambré eller Merrell eller det kan være de klassiske tåsandaler fra Ipanema, som er meget velegnet til stranden og feriebrug.

 

Herrestøvler fra Rieker, Vagabond, Viking, KangaRoos, Merrell, Hummel og Camel Active.

En god vinterstøvle kan holde i mange år, hvis du husker at pleje den rigtigt. Imprægner herrestøvlerne inden de tages i brug og derefter jævnligt. Lad dem tørre, når de har været ude i vådt vejr og giv dem en ny omgang imprægning. Læderstøvler skal plejes med læderfedt eller læderbalsam. De fleste af vores herrestøvler har en texmembran, som gør støvlerne vandtætte samtidig med at de er åndbare. Herrestøvlerne fra Viking, KangaRoos og Camel Active er gode robuste vandrestøvler. Mange af herrestøvlerne er uden varmt foer og kan derfor bruges året rundt til en tur i skoven eller ved vandet. Rieker har et stort udvalg af herrestøvler og her finder man både de kraftige modeller til de hårde vintre og de lidt lettere herrestøvler, som bruges om efteråret og milde vintre. Riekers design er meget tidssvarende og helt med på trenden. I kategorien herrestøvler findes også en række modeller fra bl.a. Hummel og Vagabond. Det er nærmest sneakers, som bruges året rundt til alle typer tøj.

 

Gummistøvler til herrer fra Viking.

Under kategorien herrestøvler har vi også gummistøvler til herrer. Gummistøvlerne findes både med og uden foer og i forskellige længder. Skotorvet anbefaler gummistøvler fra Viking. Vi kan stå helt inde for deres kvalitet og vores erfaringer siger os, at Vikings gummistøvler er meget holdbare og kvaliteten er meget meget høj. Viking designer fodtøj til det nordiske klima og er meget dygtige til at lave en god pasform i deres herrestøvler og modellerne er produceret på en måde, som gør, at det er meget sjældent, at vi oplever reklamationer på varer fra Viking.