Gummistøvler

Når det gælder gummistøvler til herrer, er det specielt Lacrosse og Aigle som skiller sig ud. Lacrosse og Aigle laver forskellige støvler, som rammer en bred smag.Man går aldrig galt i byen med et par Lacrosse eller Aigle gummistøvler begge er lavet i naturgummiKomforten samt design er helt i top.Af den grund har vi her hos Skotorvet valgt at forhandle lækre gummistøvler til herrer fra netop disse mærker.
Du kan vælge imellem forskellige modeller i forskellige længder og farver.Pasformen på dine nye gummistøvler skal være helt perfekt, og her er Lacrosse og Aigle super gode til at lave fodtøj, der sidder godt og komfortabelt omkring både foden og benet.Gummistøvlerne her på siden passer til både hverdag og fritid og sikrer dig tørre og varme fødder selv i det kolde nordiske klima.

Derudover har vi gummistøvler til herrer i mærkerne Viking og Hunting.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

e-mærket.dk

 

Herresko, herresandaler og herrestøvler udskiftes ikke så ofte som en kvindes sko. - Derfor skal de vælges med omhu.

Det betaler sig at være omhyggelig i sit valg af fodtøj. Til hverdag går og står man mange timer i sine sko. Hos Skotorvet har vi et bredt udvalg af herresko, herresandaler og herrestøvler. Vi har herresko fra blandt andet Rieker, Skechers,Vagabond, Hummel, Rohde, , Merrell, og Wolverine.