Sandaler

Sol og sommer er skønt. Især hvis ens fødder er iført et rigtigt godt par sandaler. Gode sandaler er lige netop, hvad du finder her på siden. Vores udvalg herunder henvender sig til aktive drenge i alle aldre, der har brug for lækkert sommer fodtøj, der tillader dem at løbe og lege udenfor i det gode sommervejr. Vi kan tilbyde flere forskellige modeller inden for sandaler til drenge. Der er både mere åbne og lukkede udgaver at vælge imellem. De åbne er gode til badeferien, idet de er lette at smutte af og på, imens de mere lukkede passer godt til hverdag, hvor foden har brug for god støtte og komfort.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

e-mærket.dk

Her hos Skotorvet finder du altid et stort udvalg af forskellige former for børnesko, som passer perfekt til børn i alle aldre. Det er vigtigt, at dit barn er iført den rette form for fodtøj hele barndommen igennem. Når det gælder børnesko, er det først og fremmest pasformen og komforten, der er vigtig. Børnesko skal give plads til, at barnets fod kan bevæge sig og vokse frit. Børns fødder er bløde, og det er derfor altafgørende, at skoen tilpasser sig foden og ikke omvendt, da det ellers kan hæmme fodens naturlige udvikling.

Til de helt små børn forhandler vi såkaldte ”pre-walker” sko, som er fremstillet af bløde og fleksible materialer, der passer perfekt til delikate små fødder. Til de lidt større børn finder du et stort udvalg af sko til alle årstider. I vores sortiment af børnesko finder du således alt fra badesandaler fra Adidas til sommerens mange strandture til flotte gummistøvler fra Viking til efterårets kolde og våde dage. Hele sortimentet af børnesko her hos Skotorvet er præget af en høj grad af kvalitet, idet kun de bedste mærker og sko finder vej til vores udvalg. Som forældre kan man ikke stille for høje krav til sine børns fodtøj, og det har vi stor forståelse for her hos Skotorvet.

Børnesko på Børnibyen.dk