Billi Bi

Billi Bi logo - SkotorvetBilli bi til modebevidste kvinder. På Skotorvet.dk finder du damesko, damesandaler, pumps og stilletter, støvletter og damestøvler fra Billi bi. Billi bi er et af skandinaviens førende brands indenfor modesko- og støvler. Kollektionen fra Billi bi er spændende, og elsket af kvinder verden over for deres enkle og sofistikerede design. Stilen er meget sikker, men alligevel findes der et hav af varianter af ballerinasko, damesandaler og lækre lange damestøvler. Der leges med farver, skindtyper og små unikke detaljer. Så gå blot på jagt efter din ynglingsmodel blandt kilehæle, snakelook og pyton-print. Uanset om du er til det rå, klassiske eller feminine look, finder du de hotteste modeller på Skotorvet.dk.

Sorter faldende

39 vare(r)

Sorter faldende

39 vare(r)

e-mærket.dk

Billi Bi, der er et meget anerkendt og populært dansk skomærke, så dagens lys i 1993. Mærkets udgangspunkt var grundlæggeren, Carsten Friis’ ønske om et moderne og trendy skomærke, der skulle designe lækre sko til damer med kant og masser af stil. Det er stadig dette, der udgør Billi Bis stærke DNA. Hver sæson præsenterer de spændende sko- og støvlekollektioner, der altid formår at indtage pladsen som nogle af de mest toneangivende, når det kommer til trends og tendenser.

Skønt Billi Bi er en del af en gammel familieejet virksomhed med stolte traditioner inden for skoproduktion, er det altid det ungdommelige og moderne, der kendetegner designet. Et par klassiske sandaler i blødt læder bliver tilført ekstra kant, når de prydes med rå nitter på de delikate remme, og et par læderstøvler får ekstra personlighed, når de præges med camouflagemønster. Det er bare ganske få eksempler på, hvordan Billi Bi altid tager noget klassisk og tilfører det noget ”ekstra”. Det er netop grunden til, at Billi Bi har trofaste kunder hos både ældre og yngre generationer. Det alsidige og markante design rammer plet hos flere aldersgrupper og typer.

Det er ikke blot det gennemførte design, der er værd at fremhæve ved Billi Bi. Også deres ufejlbarlige kvalitetsbevidsthed er med til at markere deres position som et af de absolut bedste danske skomærker, hvorfor vi er glade for at forhandle netop dette mærke her hos Skotorvet.