Bundgaard

Bundgaard

Børnesko i den absolutte særklasse er netop, hvad du finder her på siden hos Skotorvet. Bundgaard børnesko er i blandt favoritterne hos mange børn og deres forældre, fordi de er designet efter barnets fod. Børn skal kunne lege og bevæge sig frit i deres fodtøj, hvilket har ført til Bundgaards lækre og fleksible børnesko til både piger og drenge. Bundgaard står bag en lang række sandaler, sko og støvler til piger og drenge, som er fremstillet af holdbare materialer, så der er tale om sko, som børnene skal vokse ud af og ikke slide op. Meget af fodtøjet lukkes med velcrobånd, så de er lettere at tage af og på de små fødder.

Sorter faldende

19 vare(r)

Sorter faldende

19 vare(r)

e-mærket.dk

I 1904 overtog familien Bundgaard den gamle Therkildsen Sko skofabrik, hvilket var første skridt imod den skovirksomhed, som vi kender den dag i dag. Bundgaard havde en vision om at designe og producere praktiske sko til en aktiv livsstil, hvilket stadig gør sig gældende den dag i dag, hvor mærket fokuserer på at lave sko til børn. Børn er meget aktive og skal kunne bevæge sig frit og uhindret i deres fodtøj. Hos Bundgaard bestræber man sig derfor altid på at designe sko, der tilpasser sig barnets fod og ikke omvendt. Pasformen skal være god og ergonomisk, så de delikate små fødder ikke belastet unødigt.

Skal børnene være ude og lege en hel dag, er det vigtigt, at deres fodtøj er af en robust kvalitet. Bundgaard har stor erfaring med at anvende de rette materialer i et design, der for eksempel gør både sko og støvler vandtætte, uden at det dog forhindrer foden i at ånde frit i fodtøjet. Fodtøjet fra Bundgaard kan desuden modstå lidt af hvert med hensyn til skidt og slid. Det er meningen, at barnet skal kunne nå at vokse ud af skoene, inden de slides op.

Bundgaard børnesko er både til piger og drenge og er foruden de praktiske kvaliteter altid udført i et rigtigt fint og smart design.