Børnesko

Børnesko fra Ecco, Hummel, Adidas, Bundgaard, Viking, KangaRoos, Reebok, Geox, Skechers, Kennedy og Rieker. Hos Skotorvet.dk finder du børnesko, børnesandaler og børnestøvler til børn i alle aldre. Til de mindste har vi ”prewalker-”sko fra Bundgaard. Børn skal have sko, der kan holde til leg. I børnesko skal der være 1-1,5 cm vokseplads. Det er vigtigt, at skoen sidder godt fast på foden og har en fast hælkappe. Alle børneskoene fra vores gode leverandører er nøje udvalgt. Vi ønsker kun at levere børnesko, børnesandaler og børnestøvler i en god kvalitet og som vi selv ville sende vores børn af sted i.

Sorter faldende

1-40 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-40 of 88

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
e-mærket.dk

Her hos Skotorvet finder du altid et stort udvalg af forskellige former for børnesko, som passer perfekt til børn i alle aldre. Det er vigtigt, at dit barn er iført den rette form for fodtøj hele barndommen igennem. Når det gælder børnesko, er det først og fremmest pasformen og komforten, der er vigtig. Børnesko skal give plads til, at barnets fod kan bevæge sig og vokse frit. Børns fødder er bløde, og det er derfor altafgørende, at skoen tilpasser sig foden og ikke omvendt, da det ellers kan hæmme fodens naturlige udvikling.

Til de helt små børn forhandler vi såkaldte ”pre-walker” sko, som er fremstillet af bløde og fleksible materialer, der passer perfekt til delikate små fødder. Til de lidt større børn finder du et stort udvalg af sko til alle årstider. I vores sortiment af børnesko finder du således alt fra badesandaler fra Adidas til sommerens mange strandture til flotte gummistøvler fra Viking til efterårets kolde og våde dage. Hele sortimentet af børnesko her hos Skotorvet er præget af en høj grad af kvalitet, idet kun de bedste mærker og sko finder vej til vores udvalg. Som forældre kan man ikke stille for høje krav til sine børns fodtøj, og det har vi stor forståelse for her hos Skotorvet.

Børnesko på Børnibyen.dk