Rohde

Rohde

Rohde hjemmesko til mænd og kvinder. Hos Skotorvet.dk har vi et stort udvalg af damehjemmesko og herrehjemmesko fra Rohde. Vælger man en hjemmesko fra Rohde, er man sikret en hjemmesko af meget høj kvalitet. Rohde er et firma, der har eksisteret i mange år og de er specialister i fremstilling af børnehjemmesko, damehjemmesko og herrehjemmesko. Pasformen er rigtig god og materialerne er altid af en meget høj kvalitet. – Hvad enten det er skind, ruskind, uld eller tekstiler. Rohde laver gode faste såler på mange af deres hjemmesko, hvilket er meget populært blandt vores kunder. Rohde designer hver sæson en stor og spændende kollektion af hjemmesko, hvor der er et varieret udvalg af både damehjemmesko, herrehjemmesko og børnehjemmesko.

Sorter faldende

1-40 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-40 of 45

Side:
  1. 1
  2. 2

Rohde er først og fremmest kendt for deres hjemmesko i sublim kvalitet. Deres udvalg af hjemmesko henvender sig til både børn og voksne af begge køn og er i blandt mange danskeres favoritter. Det er de, fordi Rohde altid anvender de bedst tænkelige materialer. I deres udvalg af hjemmesko finder du både modeller i læder, ruskind, uld og tekstil, og der er altid rigtigt mange forskellige modeller og former at vælge imellem.

Rohde laver dog også almindelige sko og støvler til både mænd og kvinder. Deres almindelige fodtøj er ligesom hjemmeskoene præget af en overlegen materiale bevidsthed. Et par sko i læder fra Rohde holder i mange år og bliver blot flottere og bedre med alderen, hvis du passer ordentligt på læderet med den rette pleje og omsorg.

Også mærkets vinterstøvler er værd at fremhæve. Vinterstøvler fra Rohde holder kulde og vand ude og holder din fod tør og varm hele vinteren igennem.

Om sommeren kan du stikke fødderne i et lækkert par dame sandaler fra Rohde i det blødeste læder. De bløde remme og den lette sål giver dine fødder den bevægelsesfrihed og luft, de har brug for i varmt vejr.

Når kun det bedste er godt nok, så vælg fodtøj fra Rohde her hos Skotorvet.