Rohde hjemmesko

Varme fødder med et par Rohde hjemmesko Rohde hjemmesko

Stik fødderne i et par Rohde hjemmesko, så holder du fødderne varme, når vinter og kulde banker på døren.

Hos Skotorvet.dk har vi et stort udvalg af damehjemmesko og herrehjemmesko fra Rohde. Vælger man en hjemmesko fra Rohde, er man sikret en hjemmesko af meget høj kvalitet. Rohde er et firma, der har eksisteret i mange år og de er specialister i fremstilling af børnehjemmesko, damehjemmesko og herrehjemmesko. Pasformen er rigtig god og materialerne er altid af en meget høj kvalitet, uanset om vælger en hjemmesko i skind, ruskind, uld eller tekstiler. Rohde laver gode faste såler på mange af deres hjemmesko, hvilket giver en stabil hjemmesko, som er god at gå rundt i derhjemme, og samtidig giver en hjemmesko, som holder i mange år. Rohde designer hver sæson en stor og spændende kollektion af hjemmesko, hvor der er et varieret udvalg af både damehjemmesko, herrehjemmesko og børnehjemmesko.

Ikke interesseret i Rohde hjemmesko? Tag kig på vore øvrige mærker i sko og støvler

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

e-mærket.dk

Rohde er først og fremmest kendt for deres hjemmesko i sublim kvalitet. Deres udvalg af hjemmesko henvender sig til både børn og voksne af begge køn og er i blandt mange danskeres favoritter. Det er de, fordi Rohde altid anvender de bedst tænkelige materialer. I deres udvalg af hjemmesko finder du både modeller i læder, ruskind, uld og tekstil, og der er altid rigtigt mange forskellige modeller og former at vælge imellem.

Rohde laver dog også almindelige sko og støvler til både mænd og kvinder. Deres almindelige fodtøj er ligesom hjemmeskoene præget af en overlegen materiale bevidsthed. Et par sko i læder fra Rohde holder i mange år og bliver blot flottere og bedre med alderen, hvis du passer ordentligt på læderet med den rette pleje og omsorg.

Også mærkets vinterstøvler er værd at fremhæve. Vinterstøvler fra Rohde holder kulde og vand ude og holder din fod tør og varm hele vinteren igennem.

Om sommeren kan du stikke fødderne i et lækkert par dame sandaler fra Rohde i det blødeste læder. De bløde remme og den lette sål giver dine fødder den bevægelsesfrihed og luft, de har brug for i varmt vejr.

Når kun det bedste er godt nok, så vælg fodtøj fra Rohde her hos Skotorvet.