Angulus

Angulus

Angulus sko, støvler og sandaler til alle, der vil være gode ved sine fødder. Angulus har designet sko siden 1904 og blev kendt for deres fodformede modeller med rågummisål. Hos Skotorvet.dk er vi vilde med damesko og damestøvler fra Angulus. Angulus er stadig kendt for den gode fodformede pasform, men laver i dag et bredt udvalg af damesko, damesandaler og damestøvler. Mange af modellerne bliver lavet på en lækker rågummisål, men flere af modellerne har også en lettere sål og på flere af damesandalerne og støvlerne er der kilehæl under. Angulus bruger kun de bedste materialer i fremstillingen af deres fodtøj.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

e-mærket.dk

Angulus er et rigtigt lækkert og alsidigt skomærke, der henvender sig til stilfulde damer, som sætter pris på god kvalitet og høj komfort. Skomærket, der i sin tid først og fremmest blev kendt for deres praktiske og slidstærke såler af rågummi samt deres sublime komfort og pasform, er nu også i blandt de navne, der er med til at skabe trends inden for skomoden til damer. Angulus formår nemlig om nogen at designe sko og støvler til damer, der ikke bare er rare at have på i selv lang tid af gangen, men som også ser super smarte ud. For mange damer er Angulus derfor blevet en fast bestanddel af skogarderoben derhjemme, og her hos Skotorvet forstår vi godt hvorfor.

Sko og støvler fra Angulus fremstilles af prima materialer. Kun det blødeste læder i de lækreste kvaliteter finder vej til Angulus’ skokollektioner, der altid tæller rigtigt mange flotte sko og støvler både med og uden hæl.

Designet er altid klassisk og elegant, hvad enten der er tale om et pænt par flade sko til hverdag eller måske et par lette sandaler med en lille hæl til de særlige anledninger. Især kilehælen er blevet meget populær og anvendt hos Angulus, idet den giver lidt ekstra højde og en flot holdning samtidig med, at den giver god støtte og komfort til fod og svang.