Adidas

Adidas

Sport og fashion fra Adidas. Adidas er en tysk producent af sportsudstyr, som blev stiftet af de to Dressler-brødre i 1949. Firmaet sætter stor fokus på at producere originale styles og frembringe et godt håndværk. Det er en kerneværdi for virksomheden at de altid forbliver tro mod deres egen stil med kvaliteten helt i top. Adidas er verdenskendt for produkternes look og funktionalitet. Særligt er Adidas verdenskendt inden for fodtøj, og det skyldes at fodtøjets look altid er up-to-date med modens tendenser. Adidas producerer blandt andet sneakers, løbesko og klip-klapper, både inden for drengesko, pigesko, damesko og herresko. Hos Skotorvet sætter vi stort fokus på at have et stort udvalg i sneakers, løbesko og klip-klapper, til både piger, drenge, kvinder og mænd.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Adidas er et af de sportsmærker, der altid formår at forene et lækkert design med en høj grad af komfort og funktionalitet. Skønt mærket som udgangspunkt henvender sig til sportsfolk og atleter, gør især deres fodtøj sig dog også tit bemærket inden for modens verden. Adidas står blandt andet bag en lang række sneakers til både damer og herrer, der har fået næsten ikonisk status, og som stadig den dag i dag ses over alt i gadebilledet. Et lækkert udpluk af netop sneakers fra Adidas er at finde her hos Skotorvet, hvor vi er specielt begejstrede for de klassiske modeller Superstar og Special, der kan bæres af både herrer og damer.

De mange lækre sneakers fra mærket Adidas, der er at finde her hos Skotorvet, er dog også oplagte at anvende til deres egentlige formål: sport. Skoene er verdensberømte for deres fleksibilitet og pasform og ses ofte på fødderne af professionelle sportsudøvere Verden over. Kvaliteten er i top, og de mange forskellige sneakers giver din fod den støtte og komfort, den har brug for. Find en model, der passer til den sportsgren eller den form for træning, du udøver.

Udover Adidas sneakers finder du også et fint udvalg af de populære badesandaler og slippers, som mærket står bag. Disse er fremstillet af blødt gummi i sublim kvalitet og er perfekte at have til både hverdag og ferie.