Sneakers

Til unge og ældre er sneakers altid et hit. Vi har hos Skotorvet.dk et stort udvalg af fede sneakers fra bl.a. Vagabond, Duffy, Rieker og Hummel. Det gode ved nutidens sneakers er at de kan bruges til næsten enhver lejlighed. Hvor det hos unge både er til fritidsbrug og fest, er det måske mere til hverdagsbrug for damer. Vagabond laver det behagelige og smarte i god kvalitet. Duffy er altid med på moden og har de smarte sko. Rieker er mange glade for, da det behageligt fodtøj. Hummel laver det smarte og mere sports-prægede sneakers. Samlet er at de kan bruges af alle aldersgrupper.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

e-mærket.dk

Fede og smarte sneakers er et hit, og noget man ikke kan gå fejl af.

Vagabond laver moderigtige og smarte sneakers til unge piger og damer. Du er altid sikret behageligt og kvalitetsfodtøj fra Vagabond. Vagabond er et mærke vi hos Skotorvet.dk har kørt med i mange år, og som vi og vores kunder er meget tilfredse med. Dels fordi det er smart og funktionelt fodtøj, men også fordi det er lavet i god kvalitet – til en ganske fornuftig pris.

Vagabond er et svensk firma der har eksisteret siden 60’erne. Vagabond har meget fokus på at lave moderigtigt, behageligt og funktionel fodtøj til både kvinder og mænd. Og samtidig at kunne gøre det til en fornuftig pris. Med sneakers fra Vagabond er du altid med på moden. Vagabond laver sneakers til enhver smag. Vagabond laver altid en ekstra lille detalje på deres sneakers, der lige gir dem det ekstra, som gør dem mere smarte og at de skiller sig lidt mere ud.

Vagabond formår til hver sæson, at komme med smarte og spændende nyheder indenfor sneakers og er ikke bange for at prøve noget nyt. Vagabond kører selvfølgelig også med de modeller der har været populære i de seneste sæsoner.

 

Duffy er til dig der tør vælge en sneakers, man får øje på med fede detaljer og farver.

Duffy er et svensk mærke, som er en del af det svenske firma TheOrema, der startede i 1997. De er i dag den største grossist indenfor fodtøj i Sverige, og sælger sko til hele Norden.

Duffy formår sæson efter sæson, år efter år at komme med nye fede modeller til kvinder. Duffy laver både sneakers i friske farver, men selvfølgelig også i de lidt mere neutrale farver. Dog er en ting sikkert – Duffy har altid en fed detalje med på deres sneakers. Hvis der er nogen der er med på moden indenfor sneakers, er det især Duffy. De formår at lave sneakers der kan bruges af alle aldersgrupper og som passer til den stil, der ses i det aktuelle modebillede. En af de ting Duffy ligger meget vægt på, er at du skal kunne være dig selv i fodtøj fra Duffy. - Hvilket passer rigtig godt med, at der fra Duffy er noget for enhver smag, og dette til en fornuftig pris.

Duffy laver sneakers i den helt simple model, men er heller ikke bange for at ’prøve noget nyt’ og lave fodtøj der ikke minder om noget andre mærker har lavet. Desuden laver Duffy deres sneakers både med og uden plateau. Duffy har på flere af deres modeller nitter, da det er meget oppe i tiden.

Moden lige nu er, at der godt må ske noget på de sneakers der bliver lavet, og der følger Duffy godt med. Mange af Duffys sneakers har nitter eller mønstre på, hvilket giver dem en fed effekt, og de er heller ikke bange for at lave fodtøjet i fede farver. Duffy er et perfekt mærke inden for moderigtigt fodtøj.

 

Hos Rieker opnår du velvære gennem optimale funktioner, når man går, står og sidder. Det er Riekers fokus når de laver fodtøj.

Rieker er et mærke mange er glade for. Især fordi Riekers antistress fodtøj er unikt.

Antistress-sålerne fra Rieker betyder, at fodtøjet er meget let, har en god stødabsorbering, er meget fleksibel og rummeligt.

Rieker er et tysk mærke, som har eksisteret siden 1874. Rieker er familieejet gennem 5 generationer, og deres tilgang til kvalitet og mode har gjort, at firmaet er blevet ved med at vokse gennem de seneste 30 år.

Rieker formår at lave fede sneakers, der er super smarte, hvor kvaliteten stadig er i top. Rieker er gode til at tilpasse deres modeller ud fra sæsonen og ud fra hvad moden siger.  Farver, mønstre og fede detaljer er ret populært lige nu, og her følger Rieker godt med. Samtidig med det, laver de også de mere neutrale modeller, som altid er et hit, og som ikke går af mode indenfor de næste år. Om efteråret og vinteren designer Rieker ofte deres sneakers med fleece- eller uldfoer. Og forår og sommer er modellerne dejlig lette og luftige. Rieker formår altid at gøre deres fodtøj let og komfortabelt. Rieker er god til at lave deres sneakers til enhver alder. De laver både den klassiske model, som er succes år efter år, men er heller ikke bange for at prøve noget nyt og give den gas med farver, mønstre og seje designs. Prisen er stadig fornuftig, uden at Rieker går på kompromis med kvaliteten og det komfortable. I alle Riekers sneakers er der antistress-såler, hvilket går ind og giver en optimal støddæmpning ved hvert skridt og modvirker trætte og ømme fødder.

Mange af Riekers sneakers er ikke lavet til et bestemt formål, men kan benyttes til mange forskellige outfits. Uanset om man er til bukser, nederdel, kjole eller noget helt andet, kan du finde en Rieker model der passer lige til dig og til det formål du ønsker.