Sanilet

Sanilet

Mangler du en pæn damesko, men har lidt problemer med knyster eller en bred fod, så er Sanilet svaret. Sanilet laver fodtøj til damer der ønsker en damesko, som er lavet i blødt materiale, og som derfor er rigtig god til dig der har en bred fod eller evt. knyster. Mange døjer med knyster eller en bred fod, og har svært ved at finde det rigtige fodtøj, der er behageligt at have på. Hos Sanilet får du en pæn damesko, du kan holde til at have på en hel dag

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Hvis du kender til problemer med at finde sko, der er brede nok til din fod, så er mærket Sanilet måske noget for dig. Sanilet henvender sig nemlig særligt til kvinder med brede fødder, der derfor har brug for en ekstra bred sål og rummelig sko. Knyster, som er et meget udbredt problem for mange kvinder, kan også være årsagen til, at du har brug for ekstra brede sko. Udvalget af sko fra Sanilet her hos Skotorvet skulle gerne kunne opfylde de ønsker og behov, du måtte have til dit fodtøj, hvis du har problemer med at finde sko, der passer til dine fødder.

Sanilet har blandt andet lavet et rigtigt flot udvalg af lette sandaler, der giver god plads til dine fødder samtidig med, at det åbne design giver luft på varme dage. Om sommeren er sandaler gode at have på, idet de lader foden ånde. Modellerne fra Sanilet har den velkendte brede sål til kvinder med bredere fødder. Der er flere forskellige søde designs og farver at vælge imellem her hos Skotorvet.

Materialerne hos Sanilet er slidstærke og praktiske, så du kan få så megen brug ud af dine nye ergonomiske sko som muligt.