Rieker sko, støvler & sandaler | Køb Rieker på SKOTORVET.DK

Stort udvalg af Rieker sko, støvler og sandaler til herrer og damer.

Rieker sko

Rieker er blandt de mest populære mærker på Skotorvet.dk. Til damer finder du både støvler, støvletter, ballerinasko, sneakers, sko, sandaler, pumps, og slippers.. Kendetegnene for et par Rieker sko er, at de er lette og har en god bredde. Sålerne er fleksible og stødabsorberende. Riekers udvalg omfatter således klassiske damesko som pumps og ballerinasko, men også trendy og moderigtige sneakers og støvler. I herrekategorien findes også et bredt udvalg af Rieker sko. Rieker designer enkle og tidløse pæne herresko, men imponerer hver sæson med en række af fede herresko med smarte detaljer. Se de seneste nye Rieker sko 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

e-mærket.dk

Her hos Skotorvet forhandler vi rigtigt mange lækre skomærker, der sætter komforten i centrum for deres design virksomhed. Det absolut bedste af disse mærker må dog siges at være Rieker, som du finder lige her på siden.

Rieker designer sko til damer, som har en uforlignelig pasform og fleksibilitet. Selvom der er tale om solide materialer såsom ruskind, læder og gummi i bedste kvalitet, er skoene fra Rieker altid lette og bøjelige. Det gør dem ubesværede at gå i selv i lang tid, hvorfor de er perfekte at anvende i en travl og hektisk hverdag, hvor komforten skal være i orden.

Fodtøjet fra Rieker er desuden kendt for at have en rigtigt god bredde i sålerne, der giver god plads til forskellige fodtyper. Det er meningen, at skoen skal følge fodens former og bevægelser og ikke omvendt. Dette formår Rieker at efterleve til perfektion, uanset om der er tale om et let par sandaler til sommer månederne eller et robust par vinterstøvler i læder med kraftigt for indvendig.

Udseendet på fodtøjet fra Rieker er også i særklasse. De lækre materialer giver sandaler såvel som sko, støvletter og støvler et eksklusivt udseende, som man ikke finder magen til mange andre steder. Den sikre stil hos Rieker krydres desuden altid med moderne trends, der gør deres kollektioner værd at holde øje med.

Rieker til bryllup