Relaxshoe

Relaxshoe

Er du til fodtøj der sidder perfekt, har en utrolig god pasform og en dejlig blød sål? – Så er Relaxshoe lige noget for dig. Relaxshoe laver fodtøj til damer, hvor kollektionen indeholder damesko, damestøvler, støvletter, damesandaler og slippers. Damestøvler fra Relaxshoe kan både være snørestøvler eller klassiske lange støvler. Damesandalerne og slippers er lavet så de er dejlig bløde, og fødderne kan holde ud at have dem på en hel dag. Damesko og støvletter fra Relaxshoe er ligeledes utrolig lækre, og yderst behagelige at have på. Alt fodtøj fra Relaxshoe er lavet i blødt læder, og er dejlig lette, så det er uden tvivl et mærke dig og dine fødder vil elske.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

e-mærket.dk

I mere end 40 år har det danske brand Relaxshoe designet og produceret lækkert fodtøj til kvinder, der ikke går på kompromis, når det kommer til kvaliteten på deres fodtøj. Relaxshoe er et af de mærker inden for skomoden, der formår at forene super pasform og komfort med et lækkert og moderigtigt design, der taler til kvinder i alle aldre.

Skoene fra Relaxshoe produceres i Italien, der er kendt for deres store erfaring med brug af læder. Kun læder i den bedste kvalitet får lov til at finde vej til Relaxshoes sko kollektioner, der tæller både slippers, sandaler, sko og støvler.

Filosofien bag Relaxshoe er, at skoenes pasform skal tilpasses den kvindelige fods anatomi. Skønt skoene altid ser smarte og moderne ud, er det først og fremmest ergonomien, der er i fokus, når der designes nye kollektioner af sko til kvinder hos Relaxshoe. Foden skal have plads til at bevæge sig frit, og det er skoen, der skal følge fodens form og ikke omvendt. Uanset om du er til lette sandaler eller støvler med højt skaft, så vil du helt sikkert elske udvalget af sko fra Relaxshoe her hos Skotorvet, og vi er sikre på, at dine fødder vil gøre det samme.