Nome

Siden etablering af Nome Footwear i 1994 har de udviklet en høj standard for mode og kvalitet. Design i skandinavisk stil. Køb Nome herresko på Skotorvet.dk!

På denne side finder du et rigtigt lækkert udvalg af sko til mænd fra det danske mærke Nome. Nome repræsenterer en elegant og strømlinet skandinavisk design æstetik, hvor der er lagt særlig fokus på gedigent håndværk og lækre materialer. Hvis du skal bruge et rigtigt lækkert par herresko til hverdag eller fest, er udvalget af modeller fra Nome her hos Skotorvet altid et kig værd. Du får rigtigt god kvalitet for dine penge, når du køber sko fra dette danske mærke her hos os, og vi garanterer som altid venlig og kompetent service ved hvert køb.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

I 1994 blev det danske skomærke Nome etableret. Mærket formåede hurtigt at gøre sig bemærket takket være deres uforlignelige kvalitet og detalje bevidsthed. I designet hos Nome finder man altid et helt særligt overskud, der er med til at give det alsidige udvalg af fodtøj fra mærket en særlig kant. Formsproget trækker på klassiske skandinaviske design referencer med et enkelt design med masser af overskud. Den aktuelle sæsons lækreste trends og tendenser såsom farver eller bestemte skotyper er dog altid at finde i Nomes kollektioner, da de sørger for at have fingeren på pulsen, når det kommer til den nyeste mode.

I produktionen af sko hos Nome anvendes der kun de bedste og lækreste materialer. Det skal være med til at sikre den høje grad af kvalitet, som mærket er blevet så kendt for. Produktionen foregår i Europa for, at der på den måde kan føres bedre kontrol med processen. Hos Nome gør man gerne noget ekstra for, at fodtøjet bliver i særklasse.

Her hos Skotorvet finder du et rigtigt flot udvalg af herresko fra det danske mærke, der gerne anvender læder i deres design. Nome er til dig, der er kræsen, når det kommer til dit fodtøj - det betaler sig nemlig at stille krav.