Ambré

Ambré

Ambré laver kvalitetsfodtøj inden for herresko, hvor du kan vælge mellem den klassiske herresko til pæn brug, danseskoen eller en hyttesko. Ambré er et mærke for dig hvis du ønsker en pæn herresko, der er lavet i god kvalitet og som er yderst behagelig at have på. Ambré formår at lave fodtøj lige fra almindelige sko, der laves både med den grove sål, og som gør at den kan bruges til hverdagsbrug, men samtidig laver Ambré også sko med den glatte sål, der gør dem velegnet til en dansesko til herrer. Er du bare interesseret i en behagelig hverdagssko, så er Ambrés hyttesko lige noget for dig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

e-mærket.dk

Det danske skomærke Ambré er knyttet til den familieejede skofabrik i Rødekro, der så dagens lys i 1961. Mærket er den dag i dag et af virksomhedens vigtigste og mest populære mærker. Hvert år kan Ambré præsentere deres trofaste kunder for indtil flere nye og spændende modeller, der altid formår at overraske og forny den klassiske herresko, dog uden at gå på kompromis med de solide kvaliteter, som mærket Ambré efterhånden er synonymt med. Det være sig kvaliteter såsom en grundig materialebevidsthed. De flotte herresko fra Ambré, uanset om det være sig sko til hverdag, festsko eller hyttesko, er altid fremstillet af de bedste læderkvaliteter, der sikrer en holdbar sko, der blot bliver smukkere med årene. Giver du dine herresko den rette pleje og omsorg, vil de kunne følge dig i mange år.

Derudover er Ambré også altid dygtige til at inkorporere tidens trends og tendenser inden for skomoden i deres kollektioner. Skoene er på én gang klassiske og elegante, men samtidig moderne og smarte.

Skønt designet naturligvis spiller en vigtig rolle, er det dog først og fremmest den høje grad af komfort, som selv fest- og danseskoene fra Ambré tilbyder, der har vundet mærket så megen ros og anerkendelse igennem årene. Er du til flotte herresko i lækre materialer og gennemført design med god komfort, så tag et nærmere kig på udvalget af herresko fra Ambré her hos Skotorvet.